Information från KTK:s traditionella julmöte den 6 december

Tisdagen den 6 december genomfördes klubbens traditionella julmöte på Läkaresällskapet i Stockholm. Det var över 50 entusiastiska medlemmar som hade slutit upp varav sex senare valdes in. Vi inledde med ett glas bubbel under trevligt sorl. Väl till bords gjorde ett fint och välsjungande luciatåg entré tillsammans med en gitarrist, samtliga studenter på KI:s odontologiska institution. Vi bjöds på ett fint sammansatt divertissemang som det heter i Nobelsammanhang med också nyskrivna odontologiska julsånger. Luciatåget belönades med rungande applåder.
Efter en fantastisk förrätt med asiatiska smaker och en underbara anka till huvudrätt valde klubben in nio nya ledamöter varav sex var närvarande: Malin Collin, Birgitta Friedman, Caroline Grundström, Linda Munirji, Mujda Seradji och Sandra Uhlin. Övriga: Josephine Brodén, Åsa Sigvardsdotter och Qing Ye.
Till kaffet kåserade klubbens litteratör Ola Jönsson, som traditionen bjuder, över ett fint urval av årets böcker. Ola har en fantastisk förmåga att associera och att ge i personliga reflektioner över sina bokval. I år tror jag nästan att han överträffade sig själv.
Med detta vill jag å styrelsens vägnar önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Karin Röding
ordförande

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå