vå av de nya medlemmarna flankeras av klubb- respektive skattmästaren

Tandläkarutbildningen i Huddinge firar 50 år!

I samband med att tandläkarutbildningen i Huddinge firade 50-års-jubileum 13 juni 2024, passade Kvinnliga Tandläkareklubben på att visa upp sig och informera om klubben och dess verksamhet för de hundratals tandläkare som deltog i firandet. Som enda externa förening representerades klubben av klubb-resp skattmästaren, och det var ett ständigt flöde av intresserade både nya och gamla medlemmar vid vårt bord.

Eftermiddagen inleddes med att prefekten vid Institutionen för odontologi, tillika vår medlem, professor Bodil Lund, höll ett ekvilibristiskt, underhållande och retrospektivt tal om tillvaron som student på den tiden det begav sig och hur studenttillvaron och utbildningen utvecklats sedan dess. En sann nostalgitripp med hög igenkänningsfaktor!

Vi bjöds på bubbel och snittar medan vi minglade i foajén utanför våra gamla föreläsningssalar, numera benämnda konferenslokaler, på plan 4. Därefter följde guidade rundvandringar på klinikerna och ANA Futuralab för de studenter, lärare och ämnesansvariga ”som var med då”, och alla var vi ense om att utvecklingen verkligen gått framåt inom den odontologiska sektorn.
En allt igenom lyckad och trevlig tillställning, som dessutom renderade klubben 11 nya medlemmar!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå