Vårmötet

I dagarna har inbjudan gått ut till vårmötet den 22 maj. Klubbens medlemmar hälsas välkomna till Spökslottet på Drottninggatan, Stockholm. Spökslottet är en del av Stockholms universitet och har både en spännande historia och mycket fin konst. En okänd pärla mitt i stan!

Efter visningen beger vi oss till  The Queens Head för mat, dryck och trevligt umgänge. 

Har du som medlem inte fått inbjudan ber vi dig först och främst kontrollera din skräppost och därefter meddela dig till Klubbens vice ordförande Susann Kähäri Anerfält, se vidare information på hemsidan.

I Tandläkartidningen nr 3 2024 återfinns en fin krönika av en Klubbens medlemmar, professor Bodil Lund, en av TLT:s vetenskapsredaktörer. Krönikan ägnas åt Kvinnliga tandläkareklubben under rubriken ”Systerskap när det är som bäst”. I krönikan beskriver Bodil hur hon genom sin mamma, som också var tandläkare, kom i kontakt med KTK. Bodil är en av flera framgångsrika kvinnliga tandläkare som erhållit stipendium ur Stipendiefonden till Sigrid de Verdiers minne. Sigrid de Verdier grundade KTK redan 1916. Krönikan avslutas med följande fina mening:

”Tack Sigrid – och alla kvinnliga förebilder som jag fått möta på KTK – för stöd, uppmuntran och systerskap när det är som bäst.”

Tack Bodil för en fin krönika! 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå